20 juni 2010

Lyckad slacklineträff och gästspel av Dubside!

Senaste slacklineträffen var en trevlig tillställning. Dubside var där och visade upp Qajaasaarneq-man skulle kunna likna det vid grönländsk repgymnastik. Dubside turnerar jorden runt och har seminarier i kajakpaddling och qajaasaarneq. Gå in på www.dubside.net för mer info. Trevlig prick vi hoppas få se mer av.
Vi fick spänt upp sex linor i olika svårighetsgrader och alla linorna trafikerades frekvent utom långlinan som skördade sina offer. Vi har även en stående quest att klara av vid framtida slacklineträffar; vi har spänt fyra av linorna så att man kan sluta en cirkel genom att gå från lina till lina. Hittills är det bara en person (Christian-mannen bakom slakkline.no) som lyckats med konststycket att klara av cirkeln där den fruktade långlinan ingår. Ett fint pris utlovas till den hugade aspiranten.


                                      Dubside kontemplerar.


   Qajaasaarneq som gör mer ont än vad man tror. Jag förstod snabbt varför Dubside har overall och skor för ändamålet.                                      En av övningarna i Qajaasaarneq. Dubside inspekterar.                                      Som sagt, långlinan skördade sina offer. Här bjuds Dubside på en flygare.


Inga kommentarer: