04 december 2010

Sovplatser II

Lite go morgonsurf vid Praa sands i sydvästra England

3 kommentarer:

Den klättrande sjöbusen sa...

Kan vi inte få veta mer om bilen? Vad är det för en? Hur många sover ni i den och så vidare? Gärna fler bilder och berättelser om hur den kom till och så, jag är väldigt nyfiken på den! Har en dröm om att skaffa en liknande och glida omkring i Europa med mellan törnena till sjöss!

Martin sa...

Det är väldigt behagligt att ha när man glider runt där nere.
Den jag har är en kort variant av Toyota Hiace. Fördelen med den är att den är relativt liten för att vara en minibuss. Kommer in på alla rastplatser, garage och dylikt nere i Europa utan problem.
Har byggt om den i lite olika omgångar. Just nu har jag till skillnad från på bilden minskat sängen något. Vi lyckades i somras under ett otippat regnoväder knö oss in tre pers och sova bekvämt i den. Niklas sov på golvet, men det funkade bra.
Får se om jag hittar några fler bilder att visa på själva bussen.

Den klättrande sjöbusen sa...

Låter härligt! Tusen frågor dyker upp i huvudet om allt möjligt, allt från hur många ni är som brukar åka i den och om ni lagar mat i den till vad för bil man ska leta efter och hur svårt det är att bygga om en sådan bil och hur "planlösningen" ser ut i den! Sov han på golvet bredvid sängen eller golvet framme vid pedalerna? Har du förresten någon värme i den när motorn är avstängd eller är det varm sovsäck som gäller på vintern?

Hoppas du hittar fler bilder på den, jag blir bara mer och mer sugen på att göra något liknande ju mer jag tänker på det! :)