08 oktober 2010

Ordning & reda

Blev för ett tag sedan motiverad av Walkers organiserande på sin blogg. Han hade äntligen förstått vad etiketterna (som det så fint kallas) var till för. Nu när man själv sitter och letar bland över 200 inlägg efter just ett specifikt ett så hade man själv önskat att man lite tidigare förstått det med. Då hade man inte bävat för den dagen då man också måste ta sig i kragen och fixa till det.

Så nu äntligen fick det bli dags att rensa upp här lite och sätta etiketter på alla inlägg. Tog bra mycket längre tid än vad jag först trott, men nu är det gjort i varje fall. Så om ni mot förmodan skulle vilja se något gammalt inlägg från svunna tider så kan ni nu genom högermenyn snabbare leta upp ett ämne som det passar in på och då kanske snabbare kunna hitta just det inlägget.

Medans jag satt och rensade bland alla gamla inlägg så insåg jag att det inte blev någon Verdonslacklinefilm i somras. Vi var på gång att reka platser och kolla möjligheterna över lite olika gap. Men det blev helt enkelt aldrig av. Vi stack iväg och klättrade hela tiden istället. Närmaste vi kom var att vi satt och kikade på några andra killar som hade riggat en. Det var senare de killarna som även tipsade oss om Hulkgrottan som skulle kunna funka att klättra i mitt under varmaste sommaren. Sjyssta killar, men om Hulkgrottan var så bra vet jag faktiskt inte om jag kan hålla med om.

Så istället för en en slacklinefilm från Verdon så kan ni ju istället avnjuta denna vackra, inspirerande och helt grymma film ifrån Seb Montaz som han filmat runt Mont Blanc området under 18 månaders tid.

Inga kommentarer: