08 november 2010

En helg i bohuslän

Den här helgen får nog räknas som en av de bästa i mannaminne vad gäller vädret. Martin, Mike och Niklas drog upp till bohuslän i fredags och åkte till skaftö. Blev inga barn gjorda där på grund av grov missräkning av tidvattenståndet. Jag åkte upp på lördagen och vi möttes upp på Häller. Konstigt nog fick vi (förutom Ida, Emma, Bobbo och Calle som hängde på de lite högre väggarna) hela stället för oss själva. En fin dag. Efter en blöt natt i bohusstugan åkte vi dagen efter till Hogen och vi hade lyckats lura med Calle från den mörka sidan. Jag som klättrade slut min kropp i Grekland sysselsatte mig med att försöka lura upp pojkarna på de hårigaste linjerna så jag kunde få fina fototillfällen. Detta lyckades över förväntan när alla gick på Walkers arete (odöpt och ograderad överhängande, hög arete med uttoppningskrux till höger om Dance Quintet). Makalöst spännande klättring där Mike var den enda som höll ihop det hela vägen, det killade lite mellan benen när han toppade ur. Nu har jag tagit mig i kragen och redigerat lite bilder, först kommer the bohusweekend unrevealed för att sedan följas av bilder från granitbouldermekkat Tinos i Grekland.


Martin på den läskiga förtoppen på Walkers arete. För en gångs skull har mannen som alltid ser ut som han sover uppspärrade ögon;)

7 kommentarer:

Martin sa...

ÄNTLIGEN!
Får jag se mig själv på bild :-)
Grym bild dessutom Padde.
Döpt var den i varje fall. "interpretive dancing"

padde sa...

Aha, var hittade du namnet? Det kommer fler bilder på dig, din lille narcissist, var så säker=)

Martin sa...

Usch!
Det måste vara något med vattnet här i Mölndal.
Walker hade snokat upp ett litet klipp från Spång och bestämt sig för att göra den tydligen.
http://kearneyjourney.blogspot.com/2009/06/bohuslan.html

Martin sa...

Dags för bildvisning snart då?

Johan sa...

Sjukt fin bild!

Men är det inte dags att borsta av linsen?

Anonym sa...

Bäste herr Johan. Tack för berömmet och nja, linsen är det inget damm på utan Martin har precis kritat på och en go uppåtvirvel med krita är på väg mot kameran.
/Padde

Johan sa...

jag förstår, ber om ursäkt och står fast vid berömmet.

Alltid ett nöje när man seglar in på er blogg.