29 augusti 2011

En till från Ceüse

För gammla sommarminnen och Hannas skull.

Leden som det fajtades med både kycklingvingar, knälås, hälkrokar, no-hands vilor och inte minst för Hannas del en drös med mindre goa gubbar från Italien. Åsikterna om dess kvalite går isär. Men likväl är det en klassiker. En klassiker bland annat därför att det inte finns så många lättare på denna sektorn. Så den klättras en hel del. Både som uppvärming men även som projekt. Därav får man näst intill alltid räkna med kö på denna led. Spektakulär klättring på stora grepp med lagom avstånd emellan dem.

Ida på Super Mickey 7b i Ceüse sektor Cascade

5 kommentarer:

hannavirrpanna sa...

Åhhhh,
börjar febrilt leta efter en billig biljett till Frankrike, men inser att det är lönlöst. Tid finns inte och Super leden får vänta tills nästa gång, hoppas på mindre antal italienare.
Gissa vilka som hängde där senast, jo sura italienare..

Tack för att hu har gjort min dag!

Martin sa...

Det var så lite så :)

Gjorde min egen på samma gång. Blev också sjukt sugen på att sticka ner en snabbis när jag hittade denna bilden bland gömmorna. Fortfarande en gås oplockad med denna pärla också. Kruxet lyckas sätta en hård knytnäve rakt i fejjan på mig varje gång jag kommer upp dit.
Fast jag ska väl kanske inte klaga så mycket. Lyckats få jobba på ostört med den utan några italienare i närheten.

hannavirrpanna sa...

Hm, noterade inte det innan, men ser INGEN förutom Ida och säkringsman.. ser att solen är på väg och att Ida klättrar i linne, alltså inte allt för tidigt på morgonen eller för kallt.
Photoshop eller på riktigt? Vart har du gjort av alla människor?

Martin sa...

Tänkte precis på samma sak när jag skrev inlägget. Inget photoshop, så väldigt konstigt faktiskt.
Fast jag har ett svagt minne av att vi en morgon fick fajtas med 30-40 pers här för att sedan vara helt själva på hela sektorn tills ganska sent dagen efter. Antar att detta är den morgonen.

Anonym sa...

Huge jugs ;)