10 november 2011

Mr. Lova lova

Då var nästa Fontantripp till ända. Sjukt vemodigt att köra av färjan i Helsingborg och se termometern stå på 3 grader. Vantar, vad tusan är det? Men uppenbarligen behövs det ju nuförtiden när man cyklar iväg på kvällen.
En tripp med ett helt nytt posse. Ett gött sådant också. Bodde i ett riktigt skönt hus och vi hade i varje fall hyfsat tur med vädret. Två regndagar för att vara okt/nov är ändå ok. Blev även två dagar i Berdorf med lite sportklättring. Bra stop på vägen hem.
För egen del blev det som vanligt mest rehabklättring då jag min vana trogen har söndertrasade fingrar. Andra gubbar sände både åt höger och vänster och fick med sig imponerande ticklists hem, gummor stukade fötter och hoppade runt de sista och första dagarna i skogen, gubben va sjukt stark trots alientå och flashade en hel del fina saker, gumma visade grym form och fick gjort sitt projekt, tjoman hängde mest gäng, goman fick en regnig födelsedag i Paris, gogubbe var imponerande disciplinerad och lyckades även plugga en massa och paddington fick sin första frassebuckla efter ett kärleksmöte med en citroen.

Inga kommentarer: