18 november 2011

VART är Tumle?

Daniel är ju onekligen kungen när det gäller att spotta problem i Font. Är herr Erhard aspirant på samma titel när det gäller Göteborgsområdet, eller är det någon annan som kommer vissa oanade skills.
Vart är det Tumle hänger och dinglar?

Tumle på väg uppåt på en av Utbys klassiker, Dub.

10 kommentarer:

Daniel Olausson sa...

Dub?

padde sa...

vad har vi sagt till dig daniel! man skulle ju kunna tro att du har ngn slags insideinfo, martin kanske delar vinsterna med dig?

Daniel Olausson sa...

Jag kommer in i butiken någon dag och cashar ut en sån där tiotusenkronors-jacka Padde. För det är jag väl snart ändå värd?

Peter Erhard sa...

Fan va snabb du är. Dub tar man ju lätt på korsen.

Carlos Cabrera sa...

Och den knottriga ytan är ju svårglömd när man har fingart på. Den var liite väl lätgissad med tanke på att det är blan de mest unika grepptyper i Götet :-)

Martin sa...

Helt sanslöst det här. Trodde denna nöten skulle vara lite jobbigare att knäcka, men icke. Får börja rota rejält i gamla arkiv för att lyckas hitta något rejält svårt. Eller helt enkelt köra lite repbilder där DO och herr Erhard inte är lika hemma.
Daniel, glöm inte att jag ska ha vänstearmen på jackan.

Daniel Olausson sa...

Ja, börjar du kasta upp bilder på sån där snör-klättring är det kört för min del. Padde har ännu inte levererat någon jacka, men när den dyker upp ska du få en bit av ena ärmen och som bonus luvan, allt enligt överenskommelsen!

Anonym sa...

På väg uppåt.

Dammit! VAR inte vart, skärpning!

Martin sa...

Äh, petitesser!

Vi har aldrig hävdat att vi behärskar det svenskat språket. På sin höjd vet vi hur man handskas med en kamera. Språk och sånt krafs överlåter vi åt anonyma internetspöken som dig ;)

Anonym sa...

Fuck stavning. Tumle