23 april 2013

FONT - EN PASSION

Underbart att Peludo har fått igång suget på att redigera lite bilder igen och kör ett Peruryck. För att avlasta honom lite i någon dag så kommer här en liten go Fontanfilm som klipptes ihop av det material vi samlade på oss under en vecka där nere. Min vana trogen var jag ju skadad när det var resdags och kunde därför lägga mer tid än vad jag egentligen ville på att filma. Testade en dag att köra en blå cirkel, funkade i 5-6 problem, sen när foten slant på en urtoppning så sa armbågen ifrån. Blev ett lite hastigt påkommet filmprojekt det här som matchades bra med en filmkurs i skolan. Skapade dock ännu mer sug på att sätta igång något lite större och längre projekt här hemma. Så hoppas att det håller i sig.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas du gör mer film för den var ju helt grym! Lagom långsam, eftertänksam och fin. Skönt avbräck från övrig "klätterfilm".
/Padde

Anonym sa...

väldigt fin.

Martin sa...

Gött att höra, tack!
Finns nog en överhängande risk att det blir fler framöver ;)

Anonym sa...

Finstämt och härligt! /JP

Anonym sa...

jättebra! man blir så glad av att titta på den! grymt bra!

Martin sa...

Tack för de fina orden och vad gött att ni får de känslorna, glädje är det vi vill sprida :) för det är ju trots allt jävligt skoj att klättra och hänga med goa vänner.