13 januari 2012

Burriburr

Funkar ju inte det här. Blir ju kall ända in i märgen av Paddes alla snöbilder. Får bryta av med lite värme från Fontan. Snart dags att rulla neråt igen. Denna gången lite längre och förhoppningsvis lite helare. Dags att få gjort lite saker som står på önskelistan där nere nu efter två rehabtrippar förra året.

Stella, eller som hon själv tycker, flickan som aldrig får vara med på boulderbilder, här smygandes upp för den numera välbekanta De Fil en Aiguille.

Vart ska vi förresten?

3 kommentarer:

Maja Fresk Wulf sa...

Jag vet hur det känns, jag får inte heller vara med på boulderbilder! Bara en massa killar hela tiden.. FRAM FÖR MER KILLAR SOM FOTAR SINA STARKA KLÄTTERTJEJJER!!! :-)

Anonym sa...

Halloj Maja!
I detta fallet handlar det om färg och inte om kön. Stella klättrar skiten av oss vilken dag i veckan som helst men bär gärna brun/grå/svarta kläder. Sett från en fotografs synvinkel är inte det så gångbart om man inte vill hålla på å ljuga i photoshop. Alla som inte bär färg oavsett kön faller bort. Men du kan vara lugn Maja, du kommer få se mycket av Stella et al. i framtiden när hon tröttnat på vårt tjöt om färg.

Vi diskriminerar bara färglösa personer...skulle man kunna säga:)
/Padde

Maja Fresk Wulf sa...

Jag förstår och jag var faktiskt mest skämtsam. :-) Den enda anledningen till att jag inte hamnar på så många bilder är att jag tjatar för lite på att någon annan än jag ska ta kort och speciellt då när jag klättrar, färgglad är jag alltid! :-D Tack för alla fina bilder ni lägger upp, oavsett motiv.